Siirry sisältöön

Porvoon yhteistoimintaneuvottelut päättyivät

Porvoon kaupungin yhteistoimintaneuvottelut päättyivät perjantaina 5. helmikuuta. Kaupunki on neuvotellut henkilöstöjärjestöjen kanssa koronapandemian ja sen ehkäisemisen aiheuttamista muutoksista työtehtäviin. Neuvotteluissa yhtenä vaihtoehtona on ollut myös työntekijöiden lomauttaminen työn vähenemisen vuoksi. Kaupunginhallitus valtuutti työnantajan edustajat aloittamaan yhteistoimintaneuvottelut henkilöstösiirroista ja työn vähentymisestä kokouksessaan 7. joulukuuta 2020.

Vedenjakelukatkos Sannaisissa 10.2.

Vesilaitos tekee kytkentätöitä Sannaisten koulun pihalla. Vesijohto suljetaan johtotöiden ajaksi. Työ kestää arviolta klo 9-12. Asukkaita kehotetaan ottamaan vettä talteen ennen kuin työ alkaa. Netaksentiellä ja Rautapolulla jää n. 7-8 kiinteistöä ilman vettä johtotyön ajaksi. Asukkaita on tiedotettu tekstiviestitse. Häiriökartta Johtotyön seurauksena voi esiintyä veden laatuhäiriöitä (ruosteista ja sameaa vettä, ilmaa vesijohdossa) parin vuorokauden ajan […]

Alle 12-vuotiaiden harrastustoimintaa avataan osittain, lukiot ja toinen aste vuorolukuun hiihtoloman jälkeen

Alle 12-vuotiaiden harrastustoimintaa avataan Porvoossa osittain 8. helmikuuta alkaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n uuden ohjeistuksen mukaisesti. Porvoon lukiot siirtyvät lisäksi vuorolukuun hiihtoloman jälkeen 1. maaliskuuta. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat ovat vuorotellen lähi- ja etäopetuksessa. Kaupunki suosittelee samaa järjestelyä myös toisen asteen ammatillisille oppilaitoksille. Muiden määräaikaisten koronarajoitusten ja -suositusten voimassaoloa pidennetään sen sijaan sunnuntaihin 21. helmikuuta asti, linjasi Porvoon kaupungin johtoryhmä kokouksessaan 4. helmikuuta.

Vedenjakelukatkos Kulloossa 4.2

Alueella tehdään vesijohtotöitä. Vesijohto suljetaan moottoritien ja Nybyntien välillä klo 17-19 välisenä aikana. Ainoastaan yksi kiinteistö jää ilman vettä mutta johtotyön seurauksena voi esiintyä veden laatuhäiriöitä (ruosteista ja sameaa vettä, ilmaa vesijohdossa) parin vuorokauden ajan lähialueella. Asiakkaita pyydetään ottamaan huomioon laatuhäiriöiden mahdollisuus vedenkäytössään ja tarvittaessa juoksuttamaan vettä hetken ajan, kunnes se on kirkasta.