Siirry sisältöön

Porvoon suomalainen seurakunta: Ei koronavirustartuntoja rippileirillä

Porvoon suomalaisen seurakunnan rippileiri keskeytettiin maanantaina 20.7.2020 leiriläisten keskuudessa esiintyneiden flunssaoireiden takia. Leirille osallistuneista kaikki, joilla oli flunssaoireita, ovat käyneet koronavirustestissä eikä yhdelläkään todettu koronavirustartuntaa. Rippikoulun konfirmaatio voidaan näin ollen toteuttaa suunniteltuna ajankohtana. Perheille lähetetään tätä koskien erillinen tiedote.

Porvoon suomalainen seurakunta: Rippileirin keskeyttäminen 20.7.2020 flunssaoireiden takia

Porvoon suomalaisen seurakunnan leiririppikoulu on keskeytetty useamman leiriläisten flunssaoireiden takia maanantaina 20.7. iltapäivällä. Leirillä oli kaikkiaan 39 henkilöä isoset ja työntekijät mukaan lukien. Rippileirin oli tarkoitus kestää keskiviikkoon, joten kahden päivän rippikouluopetus hoidetaan etäopetuksen avulla. Leirin ohjaajat ovat yhteydessä rippikoululaisiin ja heidän perheisiinsä. Samalla tiedotetaan konfirmaation ajankohdasta.

Vanha silta on suljettu ajoneuvoliikenteeltä 9. heinäkuuta tutkimusten ajaksi

Porvoon vanha silta on suljettu ajoneuvoliikenteeltä torstaina 9. heinäkuuta klo 8.30-16 tutkimusten ajaksi. Sillalla tutkitaan kesäkuun lopulla sattuneen pienen tulipalon aiheuttamia vaurioita sillan rakenteissa. Tutkimusten aikana sillan ajorata on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Jalankulkijoille ja pyöräilijöille järjestetään kulkuyhteys tutkimuspaikan ohi. Kaupunki kuitenkin suosittelee tutkimustöiden ajan ensisijaisesti käyttämään muita joen ylittäviä siltoja. Samassa yhteydessä tutkitaan myös ajoradan alla […]